söndag 1 februari 2009

Kalashelg med vinst !

Hej! Den här helgen har vi firat en 5-åring med kalas både på Lördag och söndag!!
En hel del paket har öppnats.. Fina och roliga presenter alltihop !

Prövade att baka cupcakes a´la Leila och dem blev goda! En sak som underlättade var att ställa muffinsformarna i en " muffinsplåt", då är det lättare att få fin form på cupcakes!


Här på "Leklandet" på Nöjesfabriken i Karlstad spenderade vi 3 timmar på Lördagen..pust! Ett roligt ställe helt klart...men ganska jobbigt för föräldrar att hålla koll på 8 barn i denna gigantiska lekanläggning :)I "Piratrummet " hade det dukats upp pannkakor, sylt och grädde ! Ett lyckat barnkalas med mycket trötta barn och föräldrar kan vi konstatera att det blev..

Som final på denna festglada helg väntade en jätterolig överraskning mig när jag slog på datorn för en stund sedan,.. VINST ! I utlottningen hos "Sköna och gröna ting" !! www.skonagrona.blogspot.com

En jättefin jumbokopp var första-priset! Kul ! Den ska jag försöka plantera någon fin vårblomma i , stort tack för den!! Till höger ser ni hur koppen ser ut! Klicka på bilden eller här ovanför för att komma till den mysiga bloggen!

Ha en bra vecka!

8 kommentarer:

Marias Stil sa...

Haha, så kul att just du och jag vann, av alla bloggar i Sverige så känner vi ju till varandras! Grattis!

Hoppas du får en lugn vecka efter denna partyhelg.

Kram!!!

Marias Stil sa...

Ja, klart jag ska visa vad jag vinner! Jättespännande!

Jag och Marianne på Sköna Gröna har träffats här i bloggvärlden, det har bara blivit så att vi skriver till varandra ofta, vilket ju är kul!

Kram!!

Prillig sa...

Grattis! va fin koppen är!

Va kul att du ville va med i utlottning!

Kram Britt

Maria renoverar 1920-talshus sa...

Hej!
Men oj vad kul att vi har så lika intressen. Och vad lustigt att vi spenderat helgen på samma sätt (barnkalas) och att vi dessutom varit i samma lokal (Nöjesfabriken).
Jag gillar verkligen din blogg. Kan jag länka till dig?
Hälsningar Maria
http://mariarenoverar.blogspot.com/

Helena sa...

Vi ska också kalasa, både sonen och sambon fyller i slutet av veckan! Har dragit på bakningen men i morgon så är det dax...
Ha det bra/ Helena

Sköna o Gröna Ting sa...

Ho ho..., tack för dina goá hälsningar både i kommentarer och det du skrivit på din vackra blogg..., gullig du är!!!
Nu hoppas jag bannimej att koppen kommer fram hel, utan brister men jag mer eller mindre mordhota postasnubben om det skulle hända paketet något..., näää, fullt så hotfull var jag inte!!!
Bara förklarade hur svårt han kommer att få det om han vandaliserar paketet.., inget allvarligt alls.., hihi!

Klart du skall besöka Mellbyns loppis när du kommer till Dalsland nästa gång och då hoppas jag du tar dig till min butik en sväng oxå...., DET hade varit kul kul!!!

Ha nu en fortsatt skön vecka och var rädd om dig!

Kram Marianne

Mia sa...

Vilka fina cupcakes. Ska försöka mig på det till helgen tror jag. I helgen som var bakade jag för första gången i mitt liv muffins, hann aldrig göra frostingen men de slank ner så fint ändå. :)

Kram Mia

livet på utanäs sa...

Jag vill också ha en sån där kopp !
Lyllost dig =D Grattis !

Oj , så kul med barnkalas, det var längesen det var det hemma hos oss ... nu är barna gamla som gatan , över 20 allihop och har flyttat från mamma & pappa ... =( men lite skönt också =)

Ha det nu bäst i ditt skafferi =D
Kram Sussi O