torsdag 19 februari 2009

Nytt till tvättstugan..

Hej! Vi håller ju som sagt på med renovering av tvättstugan nu. Sakta men säkert går det framåt, men det är långt ifrån klart.. som vanligt tar vi det "viktigaste" först; pyntet! De där sista grejorna som är det roligaste :)
Stora burkar till tvättmedel köpte jag hos "Bröderna bus" i Karlstad..Gjorde de här etiketterna, får se om jag behåller dem, vill så gärna ha fler typsnitt inlagt på datorn,.. är det någon som vet hur gör man för att få det?En liten tavla som skall placeras någonstans när det nu blir klart ! Längtar!Maria med bloggen Marias stil, http://www.mariasstil.blogspot.com/ skickade en utmaning till mig, det gäller att skriva 8 fakta /ovanor om sig själv...nu är det ju så att det var min 10-åriga dotter som faktiskt tog initiativ till den här bloggen, så det känns inte mer än rätt att hon får säga hälften, 4, fakta om sig själv...


1. Jag gillar fotboll. (spelar i Norrstrands IF)


2. Jag gillar geografi


3. Jag tycker inte om ärtsoppa.


4. jag vill bli skådespelare.OK, 4 sista om mig:


1. Som liten ville jag bli "pingvinskötare", sedan arkeolog!


2. Jag har alltid fascinerats av öde hus och övergivna platser, att besöka ställen där människor levt som nu lämnats i förfall..


3. Jag äter inte skaldjur..


4. Jag har väldigt bra minne ! ( När det gäller vissa händelser långt tillbaka i tiden..kan komma ihåg exakt vad folk sa och med vilket tonfall t.ex )


Lägger till en 5:e också: Jag har egentligen inte tid att blogga!! Så nu måste jag avsluta..Ha en trevlig helg och tack till er som tittar in här, roligt att en del skriver en kommentar också!


5 kommentarer:

Marias Stil sa...

Vad roliga fakta! Särskilt det om öde platser, antar att du har böckerna av Sven Olov Karlsson?

Kram!!!

kullervilla sa...

Härliga burkar du införskaffat till tvättmedel.
Spela fotboll och bli skådespelare låter inte helt fel :=)
Kramiz//kullervilla

husno15 sa...

Fina burkar! Vill bara berätta att jag äntligen öppnat min butik... jag bloggar inte längre på vintage shabby chic utan..husno15.
Ha en fin helg!

Galleri Hönshuset sa...

Hej på dig. Allt väl?

oh var kul med en helt ny tvättstuga, jag tyckte det var så himla kul o fixa till våran....

Jo, skynkerna sitter fast på själva skivan med svarta smala gardinstänger från Ikea! Vi köpte krokar som vi först fäste på bänkskivan, och sen hängde vi bara stången på krokarna. Till skynket har jag ringar, du vet såna ringar som också finns på Ikea som man hänger upp gardiner med...hur simpelt som helst, men väldigt bra och lätt och ta bort skynkerna och tvätta!

Om du inte förståd nånting, hör av dig igen så ska jag försöka och förklara bättre =)

Kram Pirre

Älfgärdet sa...

De där burkarna har jag också sneglat på...så fina!
& den där arkeologdrömmen - den har också varit min ;).