onsdag 4 februari 2009

Nästan som julafton..!

...var det när jag idag hämtade ut mitt paket ! Jag vann ju en jumbokopp i en utlottning i söndags! Paketet var grönt med ett naturfärgat band runt och en adresslapp skriven med kalligrafi-penna. Det var så fint att jag tänkte fotografera det..men då var batterierna i kameran slut, och jag var såpass nyfiken att jag inte orkade hålla mig utan öppnade paketet!
Inuti det gröna paketet var visst det "Riktiga" paketet! Med en keramikängel på ! Vad roligt det är att få sådana här fint inslagna paket... jag blev tvungen att byta batterier i kameran trots allt :)

Koppen var mycket större än jag tänkt mig, jag fick ta en plättar i luften för att fylla ut med, men det blev riktigt bra.. ! Hade hellre fotograferat i dagsljus dock.Jag hade inget sisal (eller vad det heter?) hemma så det fick bli lite glaskross på jorden. Jag böjde till ett hjärta också som plättarna virades runt på. Det är ju inte långt till alla hjärtans dag..


Hjärtligt Tack för den fina vinsten Marianne! Jag är så glad !


Glöm inte att titta in på Mariannes blogg, http://www.skonagrona.blogspot.com/ !


Ha en fortsatt bra vecka , här snöar det för fullt!


7 kommentarer:

Marias Stil sa...

Wow, vilken kopp, den ser jättestor ut! Vad snyggt du planterat i den!

Mitt paket var också jättefint inslaget men jag har noll tålamod så jag slet upp det innan jag kom på tanken att fotografera...
Kram!

Sköna o Gröna Ting sa...

Nä men..., sååå fin plantering du har gjort i koppen, supernice!!!
Var den större än vad du trodde, ja du, som jag skrev i mitt inlägg till tävlingen..., fylla den med Bailey´s, då reser man sig icke på en hel vecka!!!

Förresten.., vi har en ny tävling nu, du kan vinna en helmysig korg fylld med godsaker..., du får vara med vettja, kanske det blir två vinster på raken..!!!

Kul att du gillade koppen..., kram på dig!
Tack för att du länkar till min blogg, gulligt av dig.

Älfgärdet sa...

Vilken tur du har då! Bara lite avundsjuk...

Nu är det bestämt att det blir ifrån Cedergrens som vi kommer att beställa rosor. Några i styrelsen har kollat upp med rosentusiaster vilka som har rosorna med bäst kvalité. Så det är jag som tar emot din beställning :). Svårt att välja bland alla sorter dock...

Maria renoverar 1920-talshus sa...

Hej!
Oj vilken fin kopp du vann!

Nu har jag äntligen lagt till dig i min lista över bloggar jag gärna besöker! Kul!
Ha en bra helg!
Kram MAria

Designe sa...

Vilket fint paket och så fin planteringen blev oxå! Superfint med allt grönt och inte gjorde d nåt att du fotade kvälltid, blev bra ändå! :)
Trevlig helg! Kram

Älfgärdet sa...

OM jag nu nappar på detta däringa förslaget så är det enbart för att du har erbjudit din hjälp. Du har ju varit här & vet vad som behövs :DD.
Lim & Handtryck var för mig som att komma till himelen. Att få gå där bland pigment & oljor, gamla 1800-talsmaskiner & trycka tapeter på returpapper....mmmmmm.... Vilket hantverk!
Ang rosorna så har Cedergrens säkert någon liknande Purity. Beställningen går inte iväg än, vi ska puffa för vår beställning på årsmötet den 22/2.

Fröken Fräken sa...

Vilken fin vinst! Det var en härlig kopp :-)

Tyvärr har Äntligen Hemma inte än kontaktat mig så jag får tappert uthärda på mitt nuvarande jobb.. men det är rätt skönt att bara pyssla på hobbybasis!