söndag 8 februari 2009

Utflykt

Hej! I dag är jag riktigt trött! Var på en dagsutfykt med arbetskamrater till Norrköping igår.. cyklade hemifrån kl.06.30 för att hinna gå på bussen 06.45 och kom hem igen kl.01.15.
Det var hur som helst en trevlig dag med ett fullspäckat program..


Första stoppet var i Rejmyre där vi b.la tittade in på glasbruket. Det var också lite andra små butiker i gamla lokaler som tidigare tillhört glasbruket...mysigt!
I en antikaffär hittade jag det här lilla vitrinskåpet som kostade 150 kr. Det är nog inte direkt "antikt" dock,.. Tänkte måla det vitt! Fick syn på två fina gamla lakan med brodyr på också, 20 kr, men den vänlige butiksägaren skickade med dem gratis :)

Den fina brodyren i närbild..Tänkte sy gardiner till vardagsrummet av de här lakanen (när man nu får tid till det ..?) Skall det sys måste jag ha lugn och ro omkring mig !

Vi stannade även till i Häradshammar där det finns ett Zarah Leander museum. Det var intressant att få reda på mer om henne..hon var ju faktiskt född här i Karlstad ! En massa underbara gamla fotografier fanns det att beskåda...

...Liksom vackra kläder hon bar ! Även mycket av hennes hår (!) fanns bevarat.. kunde inte motstå impulsen att känna på det !

Sedan avslutades kvällen i Norrköping med middag och föreställningen "Cabaret" på teatern. Jag hade absolut inga som helst förväntningar inför den..men oj! Vad bra det var !

Gäsp..nu måste jag ta tag i det sista inför veckan.. återkommer förhoppningsvis med ett nymålat vitrinskåp !

10 kommentarer:

Pia..... sa...

Hej vilken mysig tripp..fina fynd..man får väl se skåpet i målat skick sedan kanske:)..lakan med brodyr..superfint..blir det rullisar till fönstren eller långgardiner..ha en skön kväll..PIA

Lisas torp sa...

Det låter som en händelserik dag! Många intryck!

På Zarah-muséet har jag ännu inte varit trots att torpet ligger nära! Får nog ta mej en tur dit i sommar!

Vilka fina saker du hittade! Lakanet var ju jättevackert!
Kram
Lisa

envilsenloppa sa...

Oj, vilken dag , vilken utflykt !
Får försöka lura med mannen till Norrköping någon helg där verkar finnas mycket !
Tack för kommentaren inne hos mej !
Kram/Lotta

Marias Stil sa...

Oj vilken aktiv dag du hade i lördags! Men fina fynd och roligt måste du haft! Ska bli kul att se skåpet målat, före och efter-bilder är ju en favorit :)

Kram!

Älfgärdet sa...

Lakanen kommer ju att bli hur fina som helst som gardiner när du nu får ro ;). Vi har fixat med ett TV-skåp ett tag nu & har kommit fram till att det blir en rullgardin av ett gammalt monogramlakan framför TV-rutan. Sen har vi ju en teknikfreak här som vill att den ska rull upp & ner av sig själv när TVn sätts av & på...vi får väl se om det kommer att funka :D.

Galleri Hönshuset sa...

Hej. Vilken underbar dag ni verkar ha haft =)

Och härligt litet skåp du hittade, lakanen likaså, vad snällt o få med dem. Dem blir nog fina som gardiner.

Ha det gott. kram Pirre

Jenny sa...

Hej! Tack för besöket hos mig:)
Det där skåpet du hittade kommer bli jättefint i vitt!
Snällt att du fick lakanen på köpet oxå!!

Ha en bra kväll,
kram Jenny

Mitt Måleri sa...

hej
tack snälla du för din fina kommentar....blir ju lite lugn när du säger så o hoppas hon tycker desamma. va kul att du tycker om dna lådor =)
vilka fina fynd du gjort skåpet kommer bli kanon ommålat...
ha en fortsatt skön vecka
kram pia

Noll54/Eva-Karin sa...

Vad roligt att åka iväg sådär!! Man behöver det ibland!
Jadu, jag undrar jag med, med penseerna! Tyckte det var kaltl i år i Paris! Men dom tål ju rätt mycket!

Ha det gott!
E-K/noll54

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫