söndag 18 januari 2009

Söndagspyssel



Hej! Just nu håller vi på att måla om i tvättstugan. Ska bli otroligt skönt att få lite fräschare där, som det har sett ut tidigare går inte att visa bilder på..det var helt bedrövligt..! Tyvärr medför ju alltid renovering på ett ställe att det blir rörigt på andra ställen, så nu har vi tvätt hängandes i vardagsrummet och sovrummet istället... i köket är det lugnt än så länge..




Bakade grahams-tekakor idag.. det är inte ofta vi äter hembakt bröd nuförtiden.



Njuter av en god kopp te och av att så smått börja planera för lite nytt i trädgården.. boken heter "Drömmen om en trädgård", av Sanna Töringe.


Nej, nu är det dags att sätta fart igen, söndagar har blivit allt annat än en vilodag, i det här huset i alla fall... :( det är vissa saker som måste klaras av inför en ny vecka! Lika bra att få det överstökat!

12 kommentarer:

livet på utanäs sa...

Hej !
Va, kul att du tittade in ...jag tror vi gillar samma saker ser jag , gamla burkar ,kokböcker och annat fint OCH trädgård förstås ...

Ha nu en bra vecka !
Kram Sussi O

kullervilla sa...

Ser riktigt gott ut med hembakat bröd. Alltid lika roligt att titta i trädgårdsböcker, drömma sig bort en stund och planera på nya projekt.
Kramiz//kullervilla

Penseldraget sa...

hej
så skönt de ser ut och gott =) nybakat bröd är inte allas dumt...hoppas de går bra med renoveringen....
ha en skön vecka
kram pia

Maria renoverar sa...

Hej!
Men oj vilken fin blogg. Vad kul att du hittade till min blogg och att du gillade den. Vi verkar ha samma intressen så jag återkommer gärna!
Hälsningar Maria
http://mariarenoverar.blogspot.com/

Kathys Home sa...

Hejsan...gud vilket fint uppslag du har måste vara en riktigt gammal bakbok..Härligt med så gamla fina bilder. Jaadu, renovering och målning skapar oreda..hahaaha men vad gör man inte ibland :-) det blir ju så fint sen. Ha det gott//kat

Kathys Home sa...

Tack så jättemycket....jo det blir nog en resa snart..:-)//kat

Noll54/Eva-Karin sa...

Jag vet inte om jag sa till dej när du var inne,,, men jag beställde före jul tyger som ska komma i månads skiftet! Dom var väldigt inspirerade av Greengate

Vad thekakorna såg goda ut,,,måste baka så fort alla mässor är slut,,,,hembakt är en njutning!!!!!

Ha det så bra!
E-K/noll54

Lisas torp sa...

Tack för titten hos mej!

Så härligt du ser ut att ha det, med hembakat bröd och gamla burkar!

Skönt stämning och säkert en ljuvlig doft!

Ha det gott!
Kram
Lisa

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Åh va gullig sida hit kommer ja komma igen..kram snowwhite-sussie.blogspot.com

Maria sa...

Hej!

Vad roligt att du hittat min blogg! Vi verkar dela iallafall två passioner, te och vackra koppar. Ser fram emot att följa din blogg!

Älfgärdet sa...

Hej!
Visst är det skönt att få det fräscht i tvättstugan! Vi gjorde iordning vår när Edward var ca 1 år så nu är jag sugen att byta färger därinne... Tyvärr dammar det igen så jädrans fort av all kläddamm som bildas & ingen centraldammsugare har jag fått in än :P.
Vi pratade i trädgårdsföreningen om att vi är flera stycken som vill beställa rosor. Från Cedergrens eller Löta tror jag. De har liknande sortiment så det spelar nog ingen roll vilken vi tar. Ju fler vi är ju billigare det blir!

Skomakartummen sa...

Nu fick jag ångest... trädgården.. tänker varje år att jag ska göra något åt den men konstigt nog så hinner sommaren gå innan jag kommit nå vart. Kanske ska sätta mig på vintern och planera... gärna som du med en kopp te och helst skulle någon ha bakat ngt gott till Kram sari