tisdag 6 januari 2009

Rensat & städat !

Det finns vissa "problemområden" i huset, som är mer jobbiga än andra att ta tag i när det gäller städning. Det för liksom alltid med sig så mycket plock-arbete, som man skjuter upp i det längsta..men nu äntligen har den årliga utrensningen ägt rum här !!


Fort fram med kameran...det är sällan som rummet är i fotograferbart skick..Det finns vissa som anser att rummet är för "prinsesslikt" för en 10-åring, och vill ändra b.la färgsättningen, :) men det får vänta eftersom vi ska göra en liten rockad när det gäller rummens placering om ca. ett halvår.
Det för med sig mycket bra saker när man har rensat och städat: Man hittar kul saker som man hade glömt att man hade, kreativiteten får ny fart när man kan sitta vid ett rent skrivbord , och sist men inte minst man kan äntligen gå in i rummet utan att bli irriterad!

..visst ja, glömde att det blev en hel kasse full med småplock till en ev. vårloppis också!

(..Typ "allt i lådan 1:- styck" ) !!

7 kommentarer:

Mitt vita hem sa...

Hej
Jättefint rum din dotter har. Jag känner igen det där med röran på rummen på min 10-åring medan min 13-åring alltid har städat.
Kram Heidi

Älfgärdet sa...

Den där loppisen, den är vi flera som ser fram emot! Här har jag inte direkt nån unge som vill hålla ordning på sitt rum... Bäst går det dock för 10-åringen för hon vet iallafall hur hon vill ha det, med färger & möbler, men att sen hålla koll på alla småprylar...

Lisas torp sa...

Jag har också "problemområden" - flera stycken dessutom och känner igen känslan, att man skjuter upp för det är så mycket småplock!

Men här har du ju lyckats!!!

Ha en härlig fredag!
Kram
Lisa

Prillig sa...

Åh, va mysigt tjejrum. Min dotter var med och rensade och sen åkte hon och jag på bakluckeloppis. När hon sen fick pengar istället smakade det mer att rensa...

Kram britt

Fröken Fräken sa...

Ja, det är verkligen märkligt hur mycket man kan hitta som man totalt förträngt att man hade. Jag upplever det varenda gång som jag öppnar dörren till mitt ena källarförråd... och ändå kan jag inte sluta gå på loppisar!

Ja, har flera gånger försökt inreda lite mer Gudrun Sjöden-aktigt men jag vet inte om det är mig eller lägenheten som det inte passar.. men jag njuter av att bläddra i katalogerna!

Malmkakan sa...

Va skönt och fått rensat i dotterns rum. Känner igen det där med mina barn fast dom är bara 4 o 6 år. Men herregud vad prylar det är på deras rum och så här efter jul skulle det allt behövas en rejäl rensning,men...jag drar nog lite på det ett tag till...

Ha en trevlig helg!

Kram, Cecilia

Designe sa...

Så läcker översta bild och vilket princessrum! Lycka till i utlottning! Kram :)