onsdag 5 november 2008

Kvällsbilder från vardagsrummet

Hej! Visar lite bilder från vårt vardagsrum, det är ett av få rum som vi faktiskt har renoverat. Det är ca.2 år sedan nu och vi är vi nöjda med hur det blev !
Jag är lite förtjust i den orientaliska stilen, så vi valde bl.a en mörk fondvägg till det här rummet.
Det är svårt att fotografera när det är mörkt inomhus.. har man blixt blir det blixtar på bilden..



Har man inte blixt så blir det suddigt.. Det syns väl i alla fall att det är en ganska kraftig stilkrock vi lyckats få till; mörka möbler från 30-talet blandat med orientaliska inslag och sist men inte minst..



Även en detalj som representerar den dansk-franska stilen ! Den här planschen har

säkert minst hälften av alla blogg-människor också hemma ;-) !!


6 kommentarer:

Maria sa...

Hej!
Tack för besök hos mig! Roligt att du också gillar burkar.
Mysig blogg har du...
Välkomen åter till mig!

Älfgärdet sa...

Det är ju det som är charmen med ett hem. Blandningen av olika stilar som ändå på nåt sätt har nån sorts röd tråd (man kan ju få tro det iallafall ;)). Jag tycker inte att alla rum ska behöva följa samma färgskala....jag är ju inte såååå vit av mig, men jag tycker att det är jättesnyggt hos vissa, men inte hos mig, ja du vet ;)Din svarta vägg är så läcker!

Designe sa...

Så fint ni har i vardagsrummet! Ditt månbord påminner om mina som jag köpte bruna men målade dom vita..de var jättefina i brunt oxå!
Ha en fin helg! Kram :)

Noll54/Eva-Karin sa...

Lycka till hos mej!

Trevlig helg!
Eva-Karin/noll54

♥ Pia... sa...

Hej..fint och hemtrevligt vardagsrum du har..ALLA har inte det där franska dokumentet..inte jag..men vill gärna ha :)..trevlig helg..PIA

Anonym sa...

ser mysigt ut i ditt vardagsrum, själv tänkte jag städa mitt och knäppa bilder till bloggen, men jag kom av mig - får bli en annan dag