fredag 28 november 2008

Första Advent
Så var det dags att leta fram lite pynt till advent..tror aldrig jag varit så tidig som i år
med att vilja pynta -måste bero på alla bloggar som visar fina julbilder ! Tidigare år har jag dagen före advent börjat kolla om lamporna i elljusstakarna funkar...och kanske planterat
amaryllis,.. nu har jag redan satt upp nya gardiner i köket, köpt hyacinter, julstjärnor-vita som alltid- och som vanligt upptäckt saker i "Jullådan"som jag köpte förra året som jag hade glömt..!

Stjärnan har kommit på plats i vardagsrummet...

Granen som jag tycker så mycket om köpte jag på noll54 interiör förra året ! Just det..apropå granris..har också glömt den lilla bocken som skall kläs med just granris och placeras utomhus, får se om detta hinns med under helgen... En trevlig första Advent önskas ni som kikar in här !

3 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Och trevlig advent tillbaka! Jag har inte hunnit allt jag tänkt hinna med pysslande och pyntande, men jag tänker att allt ju inte behöver vara färdigt till första advent, man kan ju få gno på lite under hela december!! Mysigt pyntat!!

Vera sa...

Kul att du vill vara med i min lilla utlottning. Hoppas det är ok att jag lägger dig i min blogglista.

Kram Malin

Noll54/Eva-Karin sa...

Ja du har också gjort det så fint!,,,,jag har inte hunnit färdigt än,,,,granarna tog slut för 3 veckor sen i år,dom går inte att få tag i mer!,,,är så glad i min!
Nu ska den fram!

Ha det så bra!
E-K/noll54