söndag 9 november 2008

Skaparglädje

I går kväll var det dags för en liten pysselkväll ! Vi var 2 vuxna och 2 barn som sammanstrålade för att släppa kreativiteten fri...
Det klipptes och klistrades...

Det lackades och stämplades..


Och gjordes fina paket .. En hel del julklappar och "gå bort" presenter blev det !Tändsticksaskar går alltid åt i juletider !


Tack till er som lämnat en liten kommentar, det är verkligen jättekul att läsa!

4 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Å hej vad här har pysslats. Jag väntar in exakt rätt inspiration för att sätta igång med julkorten. Utan inspiration=inga bra kort.

Återvinningen är både ett ställe där man kan lämna metall,papper, kartong osv och på samma ställe finns även en butik där man kan handla de saker och möbler som andra har lämnat in. De är alltså på Återvinningens butik som jag har handlat!

Designe sa...

Vilket fint pyssel ni har gjort! Härligt!
Ha en fin vecka! Kram :)

Älfgärdet sa...

Härligt!
Får väl se om jag lyckas klämma in en kväll med julpyssel med vänner ;). Ialla fall ska vi väl hinna med en "Jul-jänte-tur" i Närke, eller hur?
(Han har datorförbud ett tag nu, våran hacker...)

Marianne sa...

Hej1 Hittade hit via Vardagsrummet.Oj oj vad mycket fint ni fick till.Kul ,och säkert uppskattade, gåbortpresenter. Ska nog härma dig med ljusförvaringen. Har några gamla konserveringsburkar som bara står där. En sådan burk kan ju stå framme på en bänk eller så. Tack för det tipset.