torsdag 20 november 2008

Mera mossa

Hej! Det plockades ju som sagt mossa i helgen, har inte haft tid den här veckan att göra något av den förrän i går kväll..

Det "Bidde" en liten krans... vill inte börja julpynta riktigt än så då passar en nyckel bra som extra detalj tycker jag.

Eller den kanske ska vara på bordet med ljus i istället...

Enda "juliga "här hemma än så länge : två vita amaryllis, som vägrar komma upp tråkigt nog , ..vad gör jag för fel ? Inte första gången jag misslyckas med amaryllis..-en gång hade vi en som blommade lagom till midsommar! (Den var också vit som tur var..! )

Trevlig helg !

3 kommentarer:

MiaMaria sa...

Hej!
Vilken fin krans och vackra krukor med mossa och Amaryllis.....

Lycka till i tävlinhen, drar en vinnare i kväll....

HA´en bra helg!
MiaMaria

Nettan sa...

Hejsan! Vad mycket fint du har gjort! Charmigt med nyckeln ihop med mosskransen! Tror risken med amaryllisen är att du inte köpt "juldriven" lök..bästa är att köpa en som "kommit lite" för att vara säker! Tack för tipset du lämnat hos mig ang stuprännorna, ska genast kolla upp! Ha en bra helg!
Kram Nettan

Fröken Fräken sa...

Kan tyvärr inte hjälpa vad gäller amaryllis! Jag har aldrig vågat mig på att köpa någon, fast i år undrar jag om jag ska köpa en. Jag har för mig att det bara vara att ställa fram den, vattna och vips blommade den, när mamma hade amaryllisar...?!