torsdag 5 november 2009

Från sovrum till matrum..

Hej ! Oj, vad veckorna springer i väg...måndag eller fredag är det ständigt och jämt! Allt däremellan flyter i hop i en enda stor gröt av arbete, hämta/lämna på dagis, hushållsarbete och -i bästa fall- en halvtimme framför datorn sent på kvällarna ;)..
Vårt gamla sovrum har nu blivit matrum! Inget har blivit renoverat, det enda som egentligen hänt är att sängen ersatts med vårt gamla köksbord. Vad skönt det är att kunna sitta i ett annat rum, brevid köket och äta! Slippa se disk och annan röra som det ofta är i vårt opraktiska kök!



Den uppmärksamme ser att vi måste fixa sladdarna på golvet.. kameror är skoningslösa!





Gamla loppisfyndade prispokaler från 30-talet, lite lagom sneda, blir fina som krukor!

Det mesta är från loppis även i det här rummet!

Kameran är ju som sagt skoningslös ;).. trots suddig bild syns det att det saknas en bit av taklisten på bilden nedan...allt pga att en elkabel dragits från rummet ovanpå..

En liten vinterängel på skåpet, passande nu när den första (Blöt)snön kommit idag!

Allt för idag! Ha det bra!

13 kommentarer:

Blåbärs och smultronstället sa...

Hej kära bloggis!
Kul att kika in hos dig igen. Vad mysigt ni har det. Vi har två gamla jordglober som tar plats, men jag har svårt att göra mig av med dem...en sådan ängel sitter på vårt skåp i matrummet och dottern har också en. Älskar änglar, hjärtan...
Ha en fin helg!
Kram Susanne

Börjelundskan sa...

Hallojsan!

Tack för besöket och dom rara orden.

Blir så full i skratt när jag läser att det är fler än jag som bor i ett renoveringsobjekt/byggarbetsplats. Har haft det så i ca 4 år nu,...... vad trööööött jag är på det!!! Längtar till ett färdigt hem nån gång *fniss*, men man gör ju vad man kan för att det ska se hemtrevligt ut ändå.

Gillar dina blommarrangemang i dom fina pokalerna. Nu vet jag vad jag ska sätta min nya Hjärtan på tråd nånstans,...tack för tipset.

Ha en mysig helg. Kram Cin

Älskade pion sa...

Härliga bilder du visar,visst är det mysigt att det har kommit lite snö.Men den är tyvärr redan borta,regnat bort. Kram Ulrika

Penseldraget sa...

hej
fint du har hemma ....mysigt och ombonat =)
ha en skön helg
kram pia

Susanne sa...

Hej,,Javisst är det så..man lägger sig på måndagen och vaknar på torsdagen vart tar dagar vägen..Ja ja bor ju så nära Gekås så kan ju gå när jag får lust..Ida min tös o jag tog en tur idag,,Fel dag fy o fy så mycket folk..kanske därför jag var så trött i em..Kram till resten av din kväll

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ser jag bromsspår utanför Agneta så är det du..fniss. Hon gör så mycket fint, gav bort en adventskalender nu under helgen. Där hon broderat 24 påsar! Så fint ni har med ett matrum bredvid köket, skönt och kunna ha så. Och så söt ängel.
Ha en fin söndag
Kramar
AnnaMaria

livet på utanäs sa...

Det där var fint ...
Visst är det svårt att fota nu ,jag tycker allt blir suddigt och mörkt ...

Här har vi köket i salen och ska snart börja diska i tvättstugan ...

Det är kuuuul med renovering ...

Ha en fin vecka !
Kram Sussi O

Kicki sa...

Hejsan
Vilket fint vardagsrum.
Jag blev stormförtjust i det vita skåpet.
Ja sladdar har vi också lite överallt. Framför allt vid TV:n, DVD:an och Playstationet.Inte vackert, men vi har inte lyckats få till det på nåt bra sätt än.
Kram Kicki

hemtrevnad marie sa...

Visst är det kul att flytta om..och många gånger nödvändigt...fast uj så mycket arbete...men ni har fått det jättefint!!
Kul att din son också heter Eskil..inte så vanligt namn..men fint!
kraam

Kristall & Pynt sa...

Det ser så mysigt ut hos er, gillar din tavla.
Kram Sofia

Maria sa...

Åh vad smart att plantera i pokaler! Det stjäl jag rakt av :)

Kul att du hälsade på, trodde jag skulle få börja om från början med min nya blog.

Kram!!!!

Bi sa...

Trevlig blogg! mycket fint att titta på.

Älfgärdet sa...

Så fin han är mannen i guldramen ;). Passade mycket bättre hos dig än hos mig! Ser verkligen fram emot den där fikastunden hos dig :)). Du har ju fixat i ordning sååå mycket. Här har jag några dagar hemmavid & ska försöka mig på ett par gardiner till vårt matrum - R klagar på att vi aldrig har några gardiner nånstans...men vaddå???Jag har ju inte funnit vad jag vill ha, men nu tror jag faktiskt att jag sett vad jag tror passar, ska bara sys också :). Det är den där f-bannade gul-röd-gröna tapeten där inne som gör det så svårt att finna något. Fixade lite thujaris ute på trappen idag & jag blev sugen på att adventspynta mer. Blir nog dåligt i år dock...