torsdag 26 november 2009

En blommande 1:a advent..

...väntar vi på nu! Har köpt några hyacinter, två amaryllis, och några julstjärnor, alla vita. Bestämde mig för att inte ta fram "julkrukorna" i år, utan hyacinterna fick hamna lite här och där, i skålar och burkar där de passade.
Köpte några av Ylva Skarps God Jul -etiketter på "Vita Rummet" i Karlskoga, det fick bli dekoration på två av arrangemangen...Det enkla blir ofta det bästa :)

Inga lussekatter har bakats än, bara vanliga bullar. Får nog prioritera annat än bakning i helgen, stjärnor och adventsljusstakar skall fram..& kanske byte av gardiner i köket.. (Även i skålen från GreenGate hamnade det en hyacint!)

Trevlig 1:a Advent!

6 kommentarer:

Älskade pion sa...

Vad fint det var när du har hyacinterna i plåtburkar, I LIKE! ;) Kram Ulrika

Susanne sa...

Mycket trevligt när blommor hamnar i det som man får lust på i stunden,,roligare än vanliga krukor..Bullarna ser väldigt goda ut..En liten utlottning hos mig om du har lust..Kram

Jenny sa...

Hej!
Åh vad fint du har planterat julblommorna, jättesnyggt med plåtburkar till:)
Ha en trevlig helg,

Kram Jenny

hönemor sa...

Hej du, vad fint du har gjort till 1-advent. Bullarna såg jättegoda ut. Skafferiet ser härligt ut, jag blir så avundsjuk på dig. Kram Katarina.

Galleri Hönshuset sa...

Hej, allt väl?

Tack för din snälla kommentar, den värmde =)

Vad mysigt du har gjort med alla blommorna. Gillar lite udda lösningar, det blir så hemtrevligt då.

Nu ska jag stryka kläder till kvällen, för sen bär det av på årets första julbord redan...lika nästa helg, herregud, jag kommer o rulla fram =)

Ha en riktigt mysig helg. Kram Pirre

Annika Christensen sa...

Den där kokboken känner jagigen.
Tror att min farmor hade en sådan.
Fint du har gjort.
annika