onsdag 11 mars 2009

Stiltje..

..råder på renoveringsfronten! Det är en envist återkommande feberinfektion som gör att det inte hinns med annat än att få vardagen att gå ihop! Och tvättstugan som bara väntar på att få bli klar.. :( frustration !! Gardinerna är t.om färdigsydda, "lull-lullet" införskaffat... ja, sen är det ju "bara" lite rör som skall dras om, bänkskivor som ska sättas upp, golv som ska målas....Tygpåsen är klar! Till klädnypor kanske..

Får drömma om blommande rabatter istället, så här fint såg det ut i juni förra året...


Alliumsorten heter "Kirgislök", så himla fina. Synd att de blommar så kort tid!
Allt för idag.. tack för att ni kikar in här!

7 kommentarer:

Marias Stil sa...

Tvättpåsen är jäkligt fin iaf! Ska resten av tvättstugan gå i samma färger?

Kram och krya på dig!!

Fröken Fräken sa...

Ja, piffet är ju som det roligaste att få till, såga bänkskivor är inte lika skoj.. ;-) Håll ut, snart får du det klart!

Jodå, nog var det alltid tävling om en moped eller en ponny i B.Wahlströms-böcker. Fast jag undrar just om någon någonsin vann?!?!

Maria renoverar 1920-talshus sa...

Hej!
Ja,men visst är det lite stiltje så här års. Jag drar mig öfr att gå ner till snickarboden i källaren på kvällarna...är seg och trött. Men det blir ljusare tider. Och med vårvärmen kommer orken.
Ha en jättebra helg.
Kram MARIA

Älfgärdet sa...

Jag älskar de olika typerna av lök som bildar så vackra bollar! Har tyvärr inga själv. Fick frön utav Ann-Kathrins växter ifjol men med tanke på min glömska i höstas så är nog chansen inte så stor att det blir nåt av dem. Du får gärna ropa högt när det är dags på Kroppkärr. Har aldrig varit där men skulle GÄRNA vilja.
Laddar för växthusfönstrena just nu, man behöver inspiration då kan jag meddela... (skulle underlätta med en speedheater också...)
Snön som föll igår kväll & inatt vittnar dock inte om att det är vår på gång :( men det är ju trots allt mitten av mars!

Mitt Måleri sa...

hej
tack snälla du....ja de kanske är lyx med färska bullar =) gott o trevligt hade vi i alla fall.
önskar dig en skön helg
kram pia

Noll54/Eva-Karin sa...

Vad fin påse du har gjort av tyget! Nej det går inte på en grisblink,,, men ska försöka ta en timme imorgon för symaskinen!

Tävling hos mej!
Ha en skön helg!
E-K/noll54

hemtrevnad marie sa...

Finfin påse!!
Hoppas febern ger sig nån gång!
Ha en fin fortsättning på helgen!
kramis