onsdag 14 juli 2010

Bufféskåp

Hej! För ett tag sedan fick jag överta ett gammalt bufféskåp. Det var i mörkt brun fanér, och hade sprickor och andra små skador lite här och där, därför kunde jag måla om det, utan att få "dåligt samvete".. Nu står det i vårt (orenoverade) matrum.


Skafferiskåpet har fått flytta på sig lite. Plastmattan ligger tyvärr där den ligger .. :( den ska föreställa parkett & gör sig lika dåligt på bild som i verkligheten..
Ett litet bord där jag brukar ändra om efter årstid..

Allt för idag! Ha det bra!

8 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Hej ..det där buffeskåpet var jättefint likar lite det som jag målade grått till min dotter i våras..men det har de en STOR tv på!!.. fint skafferi oxå..oxå golvet ja..ja man kan inte få allt som man vill här i livet:) ha en skön fortsättning på ..ja jag antar att du har semester..
kram..Pia

Lisa-Maja sa...

Hej!
Oj, vad jag har missat mycket...så fint du har i skafferiet, blir avundsjuk...jag lyckas visst aldrig få nå´n riktig ordning där, har köpt fina hyllremsor men behöver nya hyllor...
Kuddarna och mormorsfilten, jättefina!!!! och hängmattan...vill ha!
Bufféskåpet blev riktigt läckert vitt. Så praktiskt att ha ett flyttbart skafferi och snyggt också! Skulle kunna tänka mig att äga det lilla bordet också...ja det var många vackra saker:)

Ha en fortsatt skön semester.
kram lisamaja

LENA sa...

Det skåpet var verkligen fint i vitt! Filten var ett fynd,jag har virkat en, och håller på med en till, så jag vet vilket jobb det är.
Ang. plastmattan så var den väl inte så hemsk? men jag vet hur det är när man "stör" sig på något:-)
Ha det bra!

Älskade pion sa...

Buffeskåpet blev ju helt ljuvligt.;)Vad fint du har det där hemma.Ha en riktigt skön helg vännen. kram

Älfgärdet sa...

Det är ju lyckan när man hittar nån gammal möbel som är rätt risig att man inte behöver vara orolig för att förstöra! Skänken din är jättefin. Själv ska jag olja in växthusdörrarna idag :)!

Marita sa...

Vad fint det blev i vitt! Har kikat på sådana skåp och funderat på om jag skulle köpa ett och måla... nu ser jag ju att jag helt klart ska göra det!
Skafferiskåpet är ju som en dröm!! Underbart vackert!
Sånt där bord är jag på jakt efter...nu ser jag att jag nog allt får fortsätta att leta!
kram, Marita

Garedenhouse sa...

Hej!
Har en utmaning till dig på min blogg.
Kram Sussi

Dreams of Clematis sa...

Åh vilken vacker skänk!
Du har gjort ett bra jobb med den.

Kram Len