lördag 29 augusti 2009

Lördags-loppis!

Hej! I dag var vi på en liten tillställning här i stan, kallat "Folkfest vid Lambergskanalen". Där hade de bl.a en bra loppis, där jag köpte lite smått och gott.

Det som inhandlades var bl.a den här gamla brickan som låg i en fyndlåda, 1 krona betalade jag för den! Ljusstakarna som också är gamla kostade 10 kr. styck! De fick bli ett fint stilleben på skänken i hallen.

"Tavlan" bakom är en plansch som jag hittade på loppis tidigare i somras. Den var väldigt stor och hela bilden var inte snygg, så motivet som var fint klippte jag ut och limmade upp på en plywood-skiva. Den har en klämma upptill för upphängning som jag köpt på "Iris o Doris".

Köpte som sagt lite mer på loppisen, 45 kr. spenderade jag totalt :), så det blir fler loppis-inlägg framöver!

Ha det bra!

9 kommentarer:

Mitt Måleri sa...

hej
härliga loppis fynd =)ha en skön lördagkväll
kram pia

hönemor sa...

Hej du, vilka fina loppisfynd du har gjort i sommar. Jag har också gett upp plockandet av sommarblommor, efter semestern tycker jag inte att det är roligt längre och i år som det har regnat så mycke så är dom inte roliga att se på. Kram Katarina.

Fröken Tindra sa...

Vilka fina fynd du gjorde!! Vad roligt.
Kram!

Fröken Fräken sa...

Lördagsloppisen regnade ju inne för min del, men turligt flyttade den till idag istället! För jag gjorde en hel del fina fynd, bla handblåsta glas! Vilken fin bricka och ljusstakar du fyndade, och till ett minst sagt fördelaktigt pris :-)

Anonym sa...

Oj vilka fina fynd =)
Kram

Mitt Måleri sa...

hej
tack rara du för lådkommentaren =) visst är de en kanon present till just en karl =)
kram pia

Kristall & Pynt sa...

Så fina fynd du gjort.
Kram Sofia

Kicki sa...

Vilka fina grejor Du hittat på loppisen. Och vilken fin tavla Du ropat in på Tradera. Håller med Dig om att man lägger mycket tid ibland när man kollar runt på Tradera. Men ibland kan man hitta guldkorn som Du tydligen gjort nu!
Nu lägger jag till Dig på min lilla blogglista så jag inte missar att titta till Dig!
Kram
Kicki

Älskade pion sa...

Det kan man verkligen kalla loppis fynd,vilka grejer du har hittat.Wow! Ha en skön kväll. Kramar Ulrika