tisdag 25 augusti 2009

Beroende!

Hej! Måste erkänna en sak; jag är, periodvis, smått beroende av att kolla under rubriken "kuriosa" på tradera :)... Oftast slösar jag bara bort värdefull kvällstid på att kolla på saker som jag inte gillar, men ibland stöter jag på något litet "guldkorn" och lägger ett bud!.. Och ibland blir det jag som får högsta budet! Som nyligen när jag budade hem den här gamla ordertavlan som enligt säljaren ev. kom från Kockums-fabriker. Den blev jag väldigt nöjd med, ett av mina bättre köp på Tradera faktiskt :)Vacker gammal handstil , (den går inte att sudda bort!)Här står den nu i köket i väntan på sin plats, bilden blev suddig för det var så dåligt ljus i köket nu i kväll.. mörkret kommer tidigare och tidigare nu. I dag, apropå mörker, impuls-köpte jag en ljuslykta modell "zinkhus" på Village! Inget äkta från Walther & co, men ett snarlikt som var flera hundra kr. billigare än vad originalet skulle kostat! Det kommer att tändas ljus i det många ruggiga höstkvällar framöver... visar nästa gång kanske!

På återseende..

15 kommentarer:

Jenny sa...

Hej!
Åh vilket underbart fynd!!
På Tradera kan man verkligen hitta guldkorn!

Har själv lite bud på några godbitar..återstår att se om jag vinner;)

Kramis Jenny

Susanne sa...

Hej..Ja visst kan man fynda massa fina saker på Tradera..Denna va ett riktigt fynd..Själv både säljer jag och köper på Tradera..Ibland har jag köpt saker jag eg inte förstår varför så nu har jag sålt dom och sparar pengarna till nått jag verkligen vill ha..Kram till dig!

Pia..... sa...

Mmm sicket bra traderafynd..ja visst så sitter man ibland och ödslar bort tid på datron :)..fast man gör mycket bra där med..den var söt din tavla. och zinkhuset får du gärna visa..ha de gött.kram..Pia

Noll54/Eva-Karin sa...

Hej!
Den tavlan var jättesöt! Lätt att bli beroende av fina saker!!! Lider själv av den sjukdomen!

Ha det så gott och tack för ditt lyckönskande!

E-K/noll54

Kristall & Pynt sa...

Hej vännen!
Den tavlan är jättefin, och extra kul med den fina handstilen.
PÅ Tradera kan man hitta mycket fina fynd, fick oxå nyligen en vinst.
Kram Sofia

Lisa.L sa...

Åååå vilket fynd! Så det e under kuriosa man kan fynda rejält ;)
Tradera är verkligen hur kul som hellst! Speicellt då man samlar på saker kan man göra bra fynd =) köpt många tesilar därifrån!

mormorelsie... sa...

Hej
Å en jätte fin tavla du har fyndat.
kram o ha det så gott
ninni

Fröken Fräken sa...

Störtskön helt enkelt! Själv spanar jag efter snygga möbler på Blocket trots att jag absolut inte har plats för något mer...

Älskade pion sa...

Vilket vackert fynd du gjorde.Ha en skön kväll.Kramar Ulrika

Lotta sa...

Hej,viljet fint fynd ddu gjort.
Kul att du vill vara med i min tävling.Vilken fin blogg du har,jag återkommer gärna.Kramisar Lotta

Blåbärs och smultronstället sa...

Vilka fina gamla griffeltavlor, nu blir jag också sugen att leta efter mysiga gamla saker på Tradera. Har varit lite feg...
Kramis Susanne

Lisa-Maja sa...

Hej!
Så roligt att du blev nöjd med sakerna.
Visst är det kul att ödsla bort lite tid på tradera, speciellt om man hittar så´na fina saker som du gjort, den var riktigt läcker.
Ha det gott!
kram lisamaja

Inas sa...

Hej Du!

Ja vilket kap du gjorde mycket fin tavla.Ha en riktigt trevlig helg och goa kramar Ina

Älfgärdet sa...

Den tavlan var riktigt, riktigt fin! En av mina bästa vänner, Susanne, sa häromdagen att hon för länge sen sett en bild på min blogg när vi var ute på vår Arvika-rutt. Hon kunde ge sig den på att hon kände igen dig! & visst gjorde hon det, så nu vet jag att du är Tomas syster :). Susanne är nämligen kusin med Lotta!
I morse ringde jag Gbg.... på måndag ska jag infinna mig på Bebyggelseantikvarieprogrammet.... ÅNGEST!

Sari sa...

Hejsan!
Hittade din blogg av en slump, jättefin! Själv är jag ganska ny i denna oändliga bloggvärld och upptäcker nya spännande & inspirerande bloggar varje dag. Så kul!
Ha det bra! //Sari