tisdag 16 juni 2009

vimpel !


Hej! I första numret av Leilas magasin var det tips om att göra ett flaggspel -som jag kallar vimpel- i vaxduk. Ville göra ett för att pröva och se om det funkar att hänga ute i blåst och regn, utan att bli förstört. Det lär vi väl snart få se.. sommaren har ju inte börjat så bra, vädermässigt i alla fall :(Det blev lite festligt på altanen..

Det blommiga vaxdukstyget köpte jag på "Noll54 interiör" och det prickiga, som syns väldigt dåligt, köptes i Skövde. Det bästa var ju att man inte behöver sy, eftersom vaxduk inte fransar sig. Jag köpte ett lim anpassat till mjuk plast, enkelt att bara limma ihop!

En liten sommar- bukett får avsluta det här inlägget,

HA EN HÄRLIG MIDSOMMAR- HELG !!

9 kommentarer:

Pia..... sa...

Å...men du ..så snyggt..har funderat på ett vimpelspel jag med..men inte fått tummen ur..kanske det går att apa efter dej..:)..kram..PIA

Kristall & Pynt sa...

Så fin vimpel.
Ha en fin midsommar
Kram Sofia

Karin Lindström sa...

Hej!

Det ser verkligen festligt ut med en vimpel och det tipset är ju toppen! Jag har länge varit sugen på en, får kanske ta och fixa en nu!
Vi har oxå ett likadant badrumsskåp som ni hittat, fast ditt ser ut att vara i bättre skick än mitt! Jag måste också säga att det ser så trevligt ut hos er. Tunnorna med vatten och fågelbaden är jättefina!

Ha nu en riktgit skön midsommar!

Många kramar
Karin
Ps, hoppas matjessillen blir lyckad!

hönemor sa...

Hej du, det var ingen dum idee att ta vaxduk till vimplarna, jättefint. Jag önskar dig och din familj en trevlig midsommarhelg. Kram Katarina.

livet på utanäs sa...

Såå fint !

Trevlig Midsommar !

Vi hoppas på sol och värme ...
Ha det gott !

kRAM / SUSSI O

Vit som snö sa...

O jag som prenumererar på leilas magasin, har inte hunnit se det tipset! Kanske apar efter där;-)
Kul att du vill vara med i min utlottning!
Önskar dej en underbar midsommar!
Kram Cilla

Älfgärdet sa...

Det är så vackert med vimplarna vajjande i vinden. Jag har inte kommit mig för att sy någon mer än... Liknande din dokumentbyrå har vi i källaren, tänkt till Eleanors otaliga skisser & teckningar. Så småningom...
Ang min vemodiga musik så hittade jag henne på youtube när jag sökte på Två tungor, som jag hade hört med både Sofia K & Nina R & så fanns hon bara där!Hon kallar sig Elolina tror jag & har inget skivkontrakt. Men hon tolkar Bellman & andra visskatter underbart. Jag är också en vemodig själ som söker vemod i ALLT! Midsommar utan en fiol i moll är ingen midsommar! Ha det trevligt!

Vardags-mirakel sa...

Mysiga bilder, ha de bra
kram Eva

Anonym sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人