söndag 21 juni 2009

Sommarväskor

Hej! Här har det varit en fin midsommarhelg med ungefär lika delar avkoppling / arbete. Och solen höll sig framme ända tills 21-tiden på midsommarafton :) Då midsommardagen bjöd på sämre väder, påbörjade vi lite smått renovering av vårt blivande sovrum, detta rum har helt gått i orange toner, pricken över i var den lurviga brun-orangea heltäckningsmattan...
Ett lite mindre projekt påbörjades också, och till det behövde jag mer vaxduk. Söndag e.m i Karlstad, då är det inte helt lätt att hitta rätt sorts vaxduk, upptäckte jag :(
Helt tomhänt kom jag dock inte hem ; På Åhléns inhandlades en somrig väska på rea!Är egentligen ingen väsk-fantast, men är det rea så.. ;)

Den här väskan är en sommar-favorit, köpt av Maria , www.jagblommar.se ..

Det här är faktiskt ett gammalt kuddfodral (!) som jag sydde om till väska! Det hade blivit ett litet hål i kuddfodralet, och eftersom jag gillar tyget ville jag att det skulle komma till användning på nytt sätt..

Imorgon ska jag försöka få tag på vaxduk, visar kanske bilder på mitt lilla projekt i nästa inlägg!

Tack till er som tittar in här, ha det bra!

9 kommentarer:

Kristall & Pynt sa...

Kul med lite olika väskor, gillar den svart-vita.
Ha det gott
Kram Sofia

Vittblandat sa...

Hej!
Vilket fiffigt sätt att återanvända nåt som gått sönder bara litegrann, fina väskor! Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Katja

Jenny sa...

Halloj!
Vilka snygga väskor! Blev speciellt förtjust i den du gjort om från en kudde:) Superfint mönster o färg!

Ha en bra dag,
Kram Jenny

Susanne sa...

Hej..Härliga väskor..Kram susanne

Lyktor och Tyg sa...

Så roligt att du gillade mina bordstabletter. Visst syr jag dem på beställning om du vill ha. Ska bara bestämma ett pris först. Men du verkar duktig på att sy också :)
kram Kristina

hjärtehem sa...

Vilken fin blogg du har! Tittar gärna in igen!
kram åsa

Huset på berget sa...

Jag älskar väskor, har alldeles för många tycker min man.
Den svartvita var underbar.
Kramis Ulla

Älfgärdet sa...

Snacka om auktionsabstinens... Faktiskt så drömmer jag om nätterna att jag är på gårdsauktioner & gör sådana fynd! Är man helt skadad? Såg på kilsauktioner.se att det var gårdsauktioner i Arvika & Munkfors på gång. Fanns en hel del intressant. Men det är klart, åker vi på samma auktion så är vi väl ute efter samma grejer! Kan vi samsas tro...?
Zinkskylten på mina kransar säger "Love & kisses".... :)

Fröken Fräken sa...

Snajsiga väskor i väntan på vaxduksprojektet! Här börjar man verkligen bli sugen på att sätta igång att pyssla, men möjlighetern till det är minst sagt begränsade när man befinner sig i en lånelägenhet på annan ort.. Man får gå ut och lapa sol istället!!