tisdag 30 december 2008

Nytt år.. och nya fynd?

2008 bjöd på en hel del fynd trots att det var en ganska auktionsfattig sommar. Tror att jag endast var på EN ynka sommar auktion. Men där ropades det in en hel del i och för sig..vill minnas att bilen var helt full på hemresan! Det var grejer till trädgården b.la och lite andra "bra att ha saker" som jag förhoppningsvis kommer att få användning av under 2009.. Men det har jag inga bilder på än..

"Vid 42 års ålder var porträttet ritat" står det på baksidan av den här fina tavlan från 1882. Ett fynd från loppisen hos Madeleine, www.alfgardet.blogspot.com i augusti. Priset var så skamligt lågt att jag nästan skäms, får gottgöra dig på något vis Madeleine..

Priset för bästa fynd år 2008 går dock till skafferiskåpet som troligtvis skulle hamnat på tippen.. hittades i ett garage i juni månad. Ska så småningom få rymma "fin"porslin när vi renoverat vår blivande matsal. Kanske är det klart till nästa jul...

Oj ,vad suddig bilden blev :( det här är dagens fynd; en fin blus jag hittade på rea på Åhlens. Lite Odd Molly över den här blusen tycker jag..

Som sagt ,nu ser jag fram mot ett nytt givande år med loppisrundor & härliga bondauktioner!

Önskar alla ett GOTT NYTT ÅR!

5 kommentarer:

Älfgärdet sa...

Vad fin han är din gubbe! Det fyndet hos mig bjuder jag på. Det är väl det som en loppis står för, eller hur? Ha det gôtt på nyårsafton imôra nu & ett
Gott Nytt 2009! Ett år som väl ska innehålla alla de vackra rosor vi ska plantera ;) (gärna sambeställning om du vill!)

Marie sa...

Vilka fina loppisfynd du har gjort, själv har jag inte hunnit med några loppisar detta år. Hoppas 2009 blir lite lugnare så jag kan lägga in några i mitt schema.

Hoppas du har haft en underbar jul med nära och kära. Önskar dig ett gnistrande gott nytt år, alltid lika roligt att se vad det nya året har att ge.

Ha det bra // Marie

Pia..... sa...

hejsan...ett riktigt gott nytt år önskar jag dej..på återseende..PIA

Fröken Fräken sa...

Oja, fram för mer loppisrundor under 2009! Och tröttnar du på skafferiskåpet så kan du skicka vidare det till mig. Jag ska försöka övertala min min bror till att imorgon ta en sväng förbi ett loppisställe i hopp om att hitta det ultimata tygskåpet..

Ja, det är verkligen kul att man blivit månadens blogg i Lantliv, lite pirrigt stolt är det väl OK att vara?!

hemtrevnad marie sa...

Vilka superfina fynd du gjort!
och visst är man sugen på nån runda nu...fast det är väl inget öppet häromkring tyvärr....på min egen lilla loppis har jag varken värme eler el, så det lär inte bli öppet på länge,haha!
Gillade alla fina burkar på din hylla!
kraaam