lördag 6 december 2008

LJUS I (Och utanför) VÅRT HUS!

Hej! Fyndade (enligt mig själv ;) en elljusstake på Myrorna härförleden, den målades vit och försågs med ett litet rött hjärta. Lampor som passade till den här modellen var det inte helt lätt att få tag på..det var bara den här svängda modellen som passade, men det får duga..Nu står den i fönstret i sovrummet .

Den här stjärnan står i det lilla fönstret i sovrummet. Ljuslyktorna nedan införskaffades under en liten shoppingtur till Arvika i går...

Vår enda julbelysning utomhus ... det är säkert jättelätt att fotografera lampor utomhus.. om man vet hur kameran fungerar, vill säga! Bilden föreställer ialla fall två klot-tujor med ljusslingor i vår trädgård!

7 kommentarer:

Älfgärdet sa...

Tack för igår själv! Pricken över iet hade väl varit om vi hade kört fast där hos Tina mitt ute i ödemarken :). Men riktigt mysigt juleväder fick vi! Inte blev det så jättemycket sålt idag, men några kransar & lite pynt. Men jag har fått en så härlig känsla av att vistas i en sån underbar miljö. Värt mycket!

Tant Theas lilla torp sa...

Så mysigt här i Majas skafferi :o)
Vilken trevlig blogg du har.

Tack för besöket hos mej. Dra till med vad som helst i min tävling. Ingen har gissat rätt så det lutar åt att det blir lottdragning :o)

Trevlig att du besökte mej. Du är varmt välkommen att kika in fler gånger :o)

Ha det gott!

kram

Monika

Helena sa...

Hej!
Vad kul att hitta hit!
Ha en bra vecka/ Helena

Maria sa...

Vilken fin ljusstake du fyndade,så snygg den blev vitmålad!Så sött med det röda lilla hjärtat som hänger på den!

Fin stjärna i ditt fönster och ljuslyktorna är väldit fina dom med!Belysningen lyser upp så fint i eran trädgård!

Mysig blogg du har!
Kram Maria

Älfgärdet sa...

Vi pratade ju om ställen i Göteborg. Har redan glömt det mesta, men kommer ihåg att vi sa ifrån Femman & ut på Drottninggatan, eller var det inte så? Vad hette området? Ska till Gbg imorgon & ons, bara hoppas att du hinner svara. :)

Fröken Fräken sa...

Åh, de där ljusstjärnorna, som jag alltid glömmer bort namnet på, tänker jag alltid att jag ska köpa... men något händer?!.. Och fina lyktor!

Roligt att du gillade krukorna, det är kul när en idé man har blir så bra som man har tänkt sig, det är oftare det motsatta inträffar... så det är bara att härma på!!

vintage & shabby chic vackra ting i vardagen sa...

Fin ljusstake..har en sån men den har inte blivit vit än! ;0)
Vitt,vitt det är en underbar färg!
Ha en fin vecka och helg!