onsdag 30 mars 2011

Lite från tvättstugan..

Hej! Oj, vad dagarna springer förbi, "vårstressen" har redan börjat, med säljaktiviteter för fotbollslag, skolan och fullt upp på jobbet..
Inget händer på hemmafronten. Har inte kommit till skott att måla golvet i tvättstugan som jag hade tänkt.. har dock införskaffat en klädnypspåse! (Alltid något..;)


Uttrycket stämmer inte på mig.. känns som man bara gör housework..En annan fin påse i tvättstugan,hörde till när jag köpte en torkställning från "anyhow" för rätt länge sedan.Gillar den här bättre än plast-varianterna som också finns!


Nästan alla pelargoner hade överlevt vintern i källaren, brukar faktiskt vara "självförsörjande" på Pelargoner!Allt för idag!

9 kommentarer:

Villa Björkenäs Backen sa...

God kväll!

Visst har jag det bra :)
Men jag har det stressigt också.
Allt kan man inte säga på bloggen heller :)
Men jg njuter av min mamma ledighet för fyllt!
Är så rädd för att den ska ta slut någång gång också.
Men levet faktiskt i nuet.
Men vi har också 2 stora barn med och deras aktiviteter.

Du hinner m¨la golvet! :)

Ha det gott!


Kramar Sirpa

Njut av livets goda ting sa...

Visst känns det så ibland, eller för det mesta, man vill så mycket, man planerar att måla eller att rensa lite här och var och vill verkligen få det gjort, men det är så mycket annat som kommer i mellan.
Men nå´n gång kommer tiden :)
Ha en fin dag.
Kram
Jessica

Lisa.L sa...

Hej ! jätte fin hängare i trä till sockarna :D visste inte att dom fanns, trodde bara d fanns plast. kram :D

Älskade pion sa...

Jag håller men dig.....betydligt mycket snyggare "strumphållare" än den vanliga plastiga.snygga "påsar" du har där i tvättstugan.Åhhh,vad duktig du är......jag skulle också vilja vara "självförsörjande" på pelargoner.Tack för dina söta kommentarer inne hos mig.Kram Ulrika

Systrarna Hjertén sa...

Ja, du hushållsarbete kan man få nog av! Själv har jag inte gjort ett handtag senaste månaden (lånsemester), men efter mindre än två dygn hemma börjar jag redan bli trött på det... ;D

Supersnygg väska du sytt!

Mvh
Frida

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Halloj!

Vilken söt påse du köpt. Känner igen mig när du skriver att du har fullt upp. JAg städar och plockar hela dagarna, känns det som... Ibland önskar jag att jag kunde strunta i röran, åtminstone barnens...

Vad roligt att du lyckades övervintra alla dina pelargoner. Jag har tyvärr ingen bra plats men ett år lyckades jag. De blir ju så stora och fina.

Hoppas att du får en skön helg!

Kram Anna-Lena

No.7 sa...

Hej, fina bilder du visar,den där stressen har kommit ifatt mig för länge sen, hinner inte med hälften av vad JAG vill,kul att höra att jag inte är ensam..Hoppas nu att din helg blir toppen många kramar Therese

Gardenhouse sa...

Söt påse oavsett om texten stämmer till hundra eller ej...
Ja visst är det kul att försörja sig själv på pellisar, brukar funka bra här med oftast.
Du ska se att snart faller andan på och golvet är målat.
Kram Sussi

Gardenhouse sa...

Tack!
Hoppas du får din vilja igenom =)
Kram Sussi