lördag 4 juli 2009

Pyssel i skafferiet!

Hej! Vad gör man en fredag kväll när man just jobbat sista dan´inför semestern,.. och är helt slut i 30 graders värme? (och åskan går = datorsladden urdragen..) Sätter sig till ro, äter och dricker gott? Nej, sätter igång och bär, och rensar bland pysselgrejer som stått "inknökade" i ett trångt överskåp i köket!

Det gamla, trånga, "pysselskåpet" i köket nere..

..Och det nya som är i skafferiet i köket på övervåningen! Som ni ser överger vi inte den mossgröna kulören ;) köket på övervåningen i vårt hus skall vi behålla till just pysselrum.


En del fina konservburkar kan få tjänstgöra som förvaringsplats till penslar och pennor..


Det är skönt när man SER vad man har för pysselmaterial, gjorde vi inte förut..

Nu skall jag försöka ropa in en fin gammal kökssoffa till det här köket på auktion. (Det här rummet är inte högprioriterat när det gäller renovering..) men vill ändå göra lite trivsamt så att skaparglädjen infinner sig :)

Och en rolig grej som snart ska påbörjas är det riktiga mat-skafferiet i köket nere! Det har varit fullt med städsaker, glödlampor och annat fram till nu, men nu skall även de sakerna byta plats så att skafferiet kan få sin gamla funktion tillbaka!

Hej på ett tag!

10 kommentarer:

Jenny sa...

Hej!
Vad mysigt med ett pysselrum!!
Jag gillar den där vackra mossgröna färgen, vi har nått liknande i vårt kök på några av väggarna..

Ha en skön söndag,
Kram Jenny

Kristall & Pynt sa...

Så bra med ett sånt skafferi, det är något jag skulle vilja ha.
Ha det gott
Kram Sofia

Älskade pion sa...

Vilket härligt pysselskåp du har,jag har också ett,men inte lika ordningsamt som ditt får nog skärpa till mig. ;)Ha en skön söndag. Kramar Ulrika

långbergets vita rum sa...

hej!

såå fint!!vilket perfekt pyssel skåp,där ryms det grejer!
jag har inte lika bra ordning,jag fyller på i olika skåp,bor i ett litet hus ;)

ha en bra söndag,kram!

LENA sa...

Hej! har hittat hit av en annan blogg, kul att se en blogg som är personlig och inte liknar alla andra, roligt med pyssel!

marina sa...

Ordning och reda, och jätte fint gjort.Kul blogg.Ha en skön sommar :)

Mitt Måleri sa...

hej
men så himmla mysigt och visst är de skönt med ordning o reda =)
kram pia

Älfgärdet sa...

Vilken lyx! Underbart att skafferierna finns bevarade. Va skönt att få ett pysselkök :). Har på lut ett pysselrum i källaren men du kan ju lista ut att det tyvärr har väldigt låg prioritet...
Jodå jag har listat ut att det inte är elfenbensklockan :). Det är purpurklätt. Satte ner plantorna i en del av trädgården där de kan bli vilken färg de vill, intill en av mina fläderbuskar. Helt slut efter att ha gått & stått så länge var jag i fredags natt... Hur orkar folk i vår ålder med 3 hela dagar av festival????
18/7 auktion i Munkfors, 25/7 i Älvsbacka ;)

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Vad fint du har det i ditt pysselskafferi. Vilken lycka att få ha allt pyssel samlat på ett ställe, organiserat och fint. Blir riktigt pysselsugen när jag kikar in!

Hoppas att du får en skön vecka!

Kram Anna-Lena ♥

Noll54/Eva-Karin sa...

Fick du ett helt pysselrum nu,,, härligt då kan allt stå framme utan att vara ivägen! Och skafferi skulle jag också vilja ha!

Ha det så gött på semestern!

E-K/noll54