måndag 16 januari 2012

Nya tag!

Hej! Det var ett tag sen sist.. nytt år och lite nytt på G här hemma. Äntligen har vi kommit igång med renovering av vår hall/trapp igen! Det börjar synas hur det kommer bli nu, trots röran.. vit pärlspont målas febrilt, det är mycket som går åt! Golvet är redan klart, vitt och grått klinker med golvvärme. En trapp skall slipas och målas också. Det är långt kvar men jag längtar tills det är dax för att inreda! Det kommer att bli lite 70-tals färgglada och blommiga inslag som kontrast till den neutrala basen..


Vi har varit i Thailand över julen, bara slappat och kopplat av. Det var otroligt skönt att få vila efter en hektisk höst.Tänk om alla (som vill) kunde få uppleva detta nån gång!..ses snart! Ha det bra!


5 kommentarer:

Lisa.L sa...

Ska bli kul att se slutresultatet sen :D kram Lisa

Jenny sa...

Hej!
Vad härligt det ser ut på era Thailandsbilder:)

Vi ska också börja fixa i vår hall snart (vi påbörjade rivning förra året men sen har det inte hänt så mycket mer),vitmålad pärlspont ska det bli på väggar och i taket.

Ha en bra dag!

Kraam Jenny

Systrarna Hjertén sa...

Ååååhh! Thailand!!!! Ååååhhh!!!!

Hallen ser också härlig ut! ;D

Mvh
Frida

Älfgärdet sa...

Så, den där halltapeten har fått stryka på foten nu då;)? Vilsamt & vackert blir det. & jag antar att känslan av rymd är påtaglig!

Anonym sa...

Hejsan,
vad kul att dra igång med ett nytt projekt. Det låter som en fin idé och jag ser fram emot att se golvet och pärlsponten.

Jag jobbar på Byggla.se, där flera hemmafixare och byggare visar upp sina projekt. Behöver du hjälp med något, behöver peppning eller någon att rådfråga är Byggla optimalt. Vill du veta mer är det bara att maila mig på vendela@byggla.se så kanske jag erbjuder ett litet tack och berättar mer :)
Lycka till med projektet!
Mvh
Vendela på Byggla