tisdag 25 oktober 2011

En doft av -83

Hej! Idag råkade jag få syn på min gamla låda med luktsuddigum på vinden. 7-åringen var nyfiken på vad detta var och vi fick en liten rolig stund medans vi tittade på alla olika varianter som jag samlade på mig på det tidiga 80-talet..Det är lätt att minnas 80-talet när man får det tillbaka så "rätt på", bara av att öppna locket på en plastburk..Det här var några av mina favorit-sudd! :)Filmrullar och kasettband var prylarna som gällde då..
60 eller 90 minuters band / 24 eller 36 bilder på rullen? :)
Sudden köptes in för månadspengen och man bytte kompisar emellan.. Tänk,det luktar 80-tal!.. Efter snart 30 år i en låda!
En del sudd gick ju inte att sudda med,(vilket i och för sig aldrig var aktuellt) utan de var bara roligt utformade!Hej svejs!3 kommentarer:

LENA sa...

Hej, vilken taiming!
Jag o P. har just städat hans rum. Då hittade jag "resterna" av min STORA suddsamling! Jag blev förbaskad för att han plockat sönder "mina" sudd!! Känner igen flera av dina, roligt med nostalgitripp, men aj vad känsligt det var att se samlingen "slaktad" :-)))

Systrarna Hjertén sa...

Men skojar du?! Har du KVAR din luktsuddsamling - NOSTALGI!!!!!!!

Mvh
Frida

Lisa.L sa...

Nostalgi! Jag har faktiskt också en suddgummisamling liggandes :D hemma hos mamma och pappa. Även två pärmar fulla med vackra brevpapper :D hoppas nästa barn blir en liten tös så har hon mycket brevpapper ;P kram