tisdag 9 november 2010

Trollhassel

Hej! Det blir lite glest mellan inläggen nu.. det går ju inte att fotografera inomhus längre. Det är för mörkt. Visar lite suddiga bilder från matrummet..

Tycker det är lite svårt att "möblera" i hörnen på vissa rum. Försökte med att hänga upp en trollhassel-gren med lite pynt i!


Ljushållare med dekorationer från "Iris O Doris".


Lite trollhassel även i fönstret.


(I går kväll kom vi hem sent från Gekås i Ullared, är lite trött efter den resan nu.. köpte inte så mycket heminredning, men en bordslampa och jul-hissgardiner till köket blev det i alla fall..:)


Hej på ett tag!


5 kommentarer:

Susanne sa...

Då va du såå nära mig:)
hoppas att du slapp för mycket folk...Massa kramar susanne

Älskade pion sa...

Åhh,vad kul att åka till Ullared,får nog snart bli en tur dit.Träffade du Ola-Conny?;)Fint du har pyntat.Kramar Ulrika

No.7 sa...

Hejsan, huuu aullared så nära jul, låter som mycket folk!!! Mina svärföräldrar frågar hela tiden om vi ska åka dit (de bor i Bredaryd)
men jag är tveksam..var där på sem ,det regnade och var besöksrekord den dagen ... de tom filmade o intervjuade, jag ville bara hem.. ha det gott Kram Therese

Älfgärdet sa...

Har aldrig satt min fot i Ullared, endast hört Peter Wahlbecks underbara visa :DD, tror aldrig att jag kommer åka dit, får panik av stora ställen & mkt folk & noll inköpsinspiration... Beundrar dig som kan behålla lugnet att kunna gå runt där!

Maria sa...

Hej!

Kaffemaskinen är manuell, pappa sa samma saks om du.. Kapslar är nog att föredra om det ska gå snabbt och den ska användas ofta.
Tips på inomhusfotografering: stativ och lång slutartid!

KRAM