lördag 18 april 2009

Vårtecken i trädgården!

Hejsan! Nu har vi haft fint väder med sol och temperatur på ca 12 grader dagtid ett tag.. det börjar märkas i trädgården! Visar lite bilder på hur det ser ut hos oss nu..

Soffan på vår altan är Ikeas "Mälarö", det gamla täcket är bra som sittdyna mm, än är det ju lite kallt i vinden också.. vad härligt när man kan ta pauser ute och bläddra i en trevlig tidning!

Penseer har jag lite varstans, den här ljusgula sorten är fin !

..Men vita är ju minst lika söta, de här gulliga krukorna köpte jag hos "Syster Lycklig" för några år sedan..

På grindstolparna har det hamnat blå och vita penseer..

Annat blått i trädgården, "Ormöga" som blommar med små, små blommor!

En "Bollviva" som är ny för i år! Bakom den syns b.la Allium som är på gång rejält..

Den gamla bänken i gjutjärn har fått komma fram igen. I förgrunden salvia, den håller sig ganska fräsch vintern igenom, men är det någon som vet om man ska man klippa ner den på våren?.. I bakrunden syns visst en av alla fula plastsäckar vi har överallt nu också..! Det är mycket löv, grenar och skräp kvar att kratta än. Men vilken härlig tid vi har framför oss nu! Helt plötsligt ser man grannarna igen,.. alla barn leker med alla.. tänk om man kunde ha semester hela maj månad, vilken dröm!

Hej så länge!!

11 kommentarer:

Marias Stil sa...

Massa vackra blommor, visst är det sjukt kul att se i ens egen trädgård?! Snygg bänk, letar efter en liknande själv. Men det är bara en av tusen saker man vill ha nu när man börjar rota i trädgården, imorgon kommer nog en efterlängtad eldkorg att inköpas.

Kram

Gårdsromantik sa...

Men så fint det blommar!

Vit bollviva - det måste jag bara ha.

Kram Maud

Jenny sa...

Hej!
Åh så många vackra bilder du visar!!
Visst är det härligt nu när man kan vara ute i trädgården o fixa!!

Ha en skön söndag,

kram Jenny

X-blog sa...

Åh, det är ju bara sååå härligt med våren!
Vilken fin gjutjärns-soffa!!
Och bollviva. Så fina de är!

Och vad fint ni fått det i tvättstugan! Förstår att ni inte saknar den gamla!

Önskar dig en riktigt skön söndag!

Ingalill sa...

Åh, vilka härliga vårbilder! Tänk att här är det massor av snö kvar, helt otroligt. Ha en härlig söndag!!

Fröken Fräken sa...

Åh, vilken vårkänsla som jag fick av dina bilder! Tack och lov så smälter snön här, men det fick gärna gå än snabbare. Jag vill också sitta ute i solen på en bänk - UTAN vinterjacka - och få lite blommor till balkongen!

vit och pastell sa...

Ooo vilka härliga vårbilder. Bollvivan är jättefin, tänkte själv köpa en sån! Fin tvättstuga du har - svart och vitt och söta pasteller, mmmm.

Kram Maria

Älfgärdet sa...

Uhh, idag har vi inte haft några varma vindar här i Skived, men bor man nära älven så är man ju van... det är ALDRIG vindstilla här. Kan ju tyckas skönt de där olidligt heta sommardagarna...som det ju är sååå många av ;). Skulle ha behövt ditt täcke här hos mig men jag ser ju att det är som gjort för att ligga på din soffa!
Hur är suget efter en Örebro-sväng?

Karin sa...

Hej!

Vad härligt att se alla blommorna som ni har. Det känns som våren kommit lite längre hos er! Den blir alltid lite sen här tack vare Mälaren, och i år låg isen kvar väldigt länge också. Din parkbänk är underbar, en sån skulle jag gärna också sitta och mysa i. Den vita ser också fin ut, undrar om den finns hos Ikea nu?

Ha en skön vecka!
Kramar
Karin

hemtrevnad marie sa...

Ja, det är härligt nu...och alldeles lagom varmt om du frågar mig, haha!
Jag är den som helst sitter i skuggan under sommarn, så värmen nu är lagom.
Gillar verklgen bollvivan, sååå söt!!
kram på dig!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色